Ставаме на 9: MOVE.BG to LOVE. PEACE. GREEN Birthday Party

Очакваме ви на празника ни на 11 юли. Започваме в 18:00 в Дома на MOVE.BG.


От МOVE.BG, публикувана на 11 юли 2022

MOVE.BG става на 9 години! 

Каним ви да отпразнуваме заедно нашия 9-ти MOVE.BG to LOVE. PEACE. GREEN рожден ден на 11 юли от 18:00 часа на “Сердика” 20.

Връщаме се към 70-те и ценностите за мир, любов и уважение към природата

#love -  защото любовта е универсалната движеща сила, която помирява различията в света, извисява ни и осмисля съзидателни дела

#peace - защото мирът ни обединява и е предпоставка да градим

#green - защото природата е нашият дом и качественият ни живот утре зависи от работата ни днес да я съхраним 

Dress code-ът на събитието е бохемски. Гледайте отново филмът “Коса” за  вдъхновение и let's make it happen.

Най-ценният подарък сте вие, приятелите ни - събудените и променящите. Всеки от нас е пиксел от голямата картина на Промяната и само когато сме заедно пикселите се събират в образ.

Затова ви очакваме с нетърпение да споделим специалния ни празник - MOVE.BG to LOVE. PEACE. GREEN -  защото MOVE.BG сме всички ние, които създаваме бъдещето днес и измерваме личния ни успех и щастие през приноса за просперитета на общността и света.

♻️ Както винаги, молим ви да не ни носите букети. Ако все пак държите, то нека цветята си имат саксия, обичаме билки. Или пък книги за библиотеката, които си струва и друг да прочете. 

*Всеки, който иска да подкрепи финансово работата за реализиране на каузите, които развиваме може да го направи  с платен билет за събитието. 

Очакваме ви на 11 юли от 18:00 часа, в дома ни на ул.“Сердика“№20.

Какво сме подготвили?

  • DJ party “Mirror mirror on the wall”
  • “Express yourself” стая
  • “The makers” изложба
  • И още толкова много изненади

Да си припомним:

MOVE.BG се роди през 2013 година от енергията за позитивна промяна на България и с мисия да обедини хората с общи ценности, които създават решенията за бъдещето.

9 години заедно с вас чертаем пътя на новото, споделяме знание, идеи и вдъхновение за това как да живеем пълноценно в трансформиращия се дигитално свързан свят, с уважение към природата, културата и традициите. Обществените и икономически тенденции, на които сме свидетели днес, ни окуражават, че сме вървели по правилния път и сме виждали напред. Това, което чертаехме преди 9 години, изглеждаше като утопия и далечно бъдеще, а днес вече е реалност. 

Автор
още по темата

още от Отправна Точка