МOVE.BG

Премини на зелено: графити изкуството ни провокира да се замислим за важни обществени теми

Срещаме ви с Цветан Бизев от “София Графити тур” и графити артиста Венцислав Йосифов-Jermain, които партнират на MOVE.BG в най-новата ни инициатива “Премини на зелено”.

17 юни 2024, МOVE.BG

Синигерът от графита зове: Премини на зелено днес, за да живеем по-добре утре

MOVE.BG откри образователен графити стенопис, който ни напомня за важността на природата в града и представя 150 идеи как да я опазим. Партньор на инициативата е район “Триадица” на Столична община.

12 юни 2024, МOVE.BG

Рожден ден на MOVE.BG: 11 Years Moving Together

Рожден ден на MOVE.BG: 11 Years Moving Together

10 юни 2024, МOVE.BG

София може да бъде модерна: открийте 150 зелени решения за София

Представяме ви кампанията на MOVE.BG “150 зелени решения за София”, която популяризира препоръките от доклада “Мисия Зелена София: подготвени за бъдещето”.

5 юни 2024, МOVE.BG

MOVE.BG с нова поредица "Моята зелена община"

Запознайте се със специалните статии от новата поредица на MOVE.BG, които съдържат съвети към общините по няколко от основните направления на климатичните политики.

3 юни 2024, МOVE.BG

Търсим създателите на зелени решения: включете се и спечелете награди

Участвайте до края на месец май.

20 май 2024, МOVE.BG

Мисия Зелена София: идеи за подобряване на комуникацията и привличане на гражданите

MOVE.BG публикува специален доклад със 150 идеи за зелено развитие на София и на останалите общини в България, които бяха дадени от 55 водещи български експерти. Днес ви представяме идеите на групата за гражданите и комуникацията.

16 май 2024, МOVE.BG

Мисия Зелена София: идеи за привличане на бизнеса в зеленото развитие на общините

MOVE.BG публикува специален доклад със 150 идеи за зелено развитие на София и на останалите общини в България, които бяха дадени от 55 водещи български експерти. Днес ви представяме идеите на групата за бизнеса и зеленото развитие на местните власти.

14 май 2024, МOVE.BG

Мисия Зелена София: идеи за подобряване на градското планиране

MOVE.BG публикува специален доклад със 150 идеи за зелено развитие на София и на останалите общини в България, които бяха дадени от 55 водещи български експерти. Днес ви представяме идеите на групата за градското планиране и природно-базираните решения.

10 май 2024, МOVE.BG

Мисия Зелена София: идеи за успешен енергиен преход на общините

MOVE.BG публикува специален доклад със 150 идеи за зелено развитие на София и на останалите общини в България, които бяха дадени от 55 водещи български експерти. Днес ви представяме идеите на групата за прехода към ВЕИ на общинско ниво.

8 май 2024, МOVE.BG