Безценни приказки на бъдещето

Коледна работилница за приказки


От МOVE.BG, публикувана на 1 декември 2015

Здравейте, малки писатели, родители, учители и близки!

Благодарение на вашите фантастични истории през тази година се уверихме в силата на въображението да създава магически герои и чудни светове и в това, че във всеки малък читател се крие по един писател. Че всяко дете има безценни истории за разказване и че докато пишем за ценности, ние заедно им вдъхваме важност.

За нас е удоволствие да ви съобщим, че продължаваме “Безценни приказки“ и през 2016! Обещаната книга с приказки ще издадем през идната 2016-та, но за да отбележим първата година на нашата кампания и да ви благодарим за участието и вдъхновението, ви каним на

Безценни приказки за бъдещето

Какво е ценно и безценно? Какво е тук и на Килиманджаро? Какво е шарено и шумно и се носи чак до другия край на вселената? Какво плува с рибите на дъното на океана и лети на гърба на птеродактилите в небето?

Детското въображение! И безценните приказки, които то създава!

Каним ви на празник на Безценните приказки!
И то не на кои да е, а на безценните приказки за бъдещето, които ще напишем заедно!

Елате на 13 декември в 11 ч. в Дома на MoveBG - Новият път за нас, българите (гр. София, ул. Сердика № 20), за да отбележим първата година на кампанията ни „Безценни приказки“! В тази празнична декемврийска неделя ще се радваме да се съберем с малките творци и големите им придружители, за да си представим заедно бъдещето. Какво ще бъде то? Ще пишем, рисуваме, пеем и говорим за това какви ще бъдем ние, какви ще са светът и хората в него, къде ще пътуваме и какви герои ще срещаме по пътя. Нашите приказни водачи в това пътешествие ще бъдат талантливият Константин Кучев и прекрасната Ния Кирякова.

Автор

още от Безценни приказки